Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
харчові продукти
Документи:
- Бурцев, Г. Поговоримо ще раз про HACCP : (якість продукції) [Текст] / Г. Бурцев // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2007. – № 6. – С. 63-67.
- Верхівкер, Я. Оптимальні рецептурні співвідношення компонентів - основа стандартизації харчових продуктів [Текст] / Я. Верхівкер // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2005. – № 2. – 8-9.
- Мухаровський, М. Система безпеки харчових продуктів [Текст] / М. Мухаровський // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 55-56.
- Новіков, В. Система управління безпечністю харчових продуктів. Застосування методології "життєвих циклів" [Текст] / В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2008. – № 2. – 50-52.
- Пономарьов, П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навчальний посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. – К. : Лібра, 1999. – 272с. – ISBN 966-7035-31-Х.
- Семенов, А. Бактерицидне знезараження сипких харчових продуктів [Текст] / А. Семенов, Н. Семенова // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во НУ "Львівська політехніка", 2013. – Вип. 74. – С. 150-153.
- Скидан, О. Система оперативного оповіщення про ситуацію у сфері харчових продуктів в ЄС: корисний досвід для України [Текст] / О. Скидан // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2007. – № 4. – 54-58.
- Янішевський, О. Управління якістю харчових продуктів на основі ISO 9000:2000 [Текст] / О. Янішевський // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 57-58.
|