Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ВНТУ
Українська
English
Авторизація
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Новіков, В.
Система управління безпечністю харчових продуктів. Застосування методології "життєвих циклів"
[Текст] / В. Новіков, О. Никитюк
// Стандартизація, сертифікація, якість. – 2008. – № 2. – 50-52.
УДК 006.83
Додати до списку
Теми документа
Ключові слова/М/метод/метод життєвих циклів
Ключові слова/Б/безпека, безпечність, безопасность/безпека харчових продуктів
Ключові слова/Я/якість, качество/якість харчових продуктів
Ключові слова/С/система керування = система управління, система управления
Ключові слова/Х/харчові продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'