Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ВНТУ
Українська
English
Авторизація
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Верхівкер, Я.
Оптимальні рецептурні співвідношення компонентів - основа стандартизації харчових продуктів
[Текст] / Я. Верхівкер
// Стандартизація, сертифікація, якість. – 2005. – № 2. – 8-9.
УДК 006.1
Додати до списку
Теми документа
Ключові слова/Б/безпека, безпечність, безопасность/безпека харчових продуктів
Ключові слова/Я/якість, качество/якість харчових продуктів
Ключові слова/С/стандартизація, стандартизация
Ключові слова/Х/харчові продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'