Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ВНТУ
Українська
English
Авторизація
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Янішевський, О.
Управління якістю харчових продуктів на основі ISO 9000:2000
[Текст] / О. Янішевський
// Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 57-58.
Якість продукції та послуг
УДК 658.56:664
Додати до списку
Теми документа
Ключові слова/I/ISO/ISO 9000:2000
Ключові слова/Б/безпека, безпечність, безопасность/безпека харчових продуктів
Ключові слова/Я/якість, качество/якість продукції
Ключові слова/Я/якість, качество/якість харчових продуктів
Ключові слова/К/керування = управління, управление/управління якістю, управление качеством
Ключові слова/С/стандарти
Ключові слова/Х/харчові продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'