Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
сусло
Документи:
- Ободович, А. Совершенствование технологии приготовления сусла из крахмалосодержащего сырья в спиртовом производстве с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии [Текст] / А. Ободович, Т. Грабова // Промышленная теплотехника. – 2007. – 29, № 4. – 59-63.
- Снижение энерогозатрат при преработке крахмалосодержащих сред методом дискретно-импульсного ввода энергии [Текст] / А. Н. Ободович, А. Н. Лымарь, С. И. Костик, В. В. Сидоренко // Промышленная теплотехника. – 2015. – Т. 37, № 1. – С. 44-51.
- Паляниця, Л. Я. Спельта як сировина у біотехнологічних процесах [Текст] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, З. Г. Піх // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2020. – Vol. 3, № 2. – С. 73-78.
- Хлібишин, Ю. Я. Дослідження культивування дріжджів SACCHAROMYCTS CEREVISIAE в різних середовищах [Текст] / Ю. Я. Хлібишин, І. Я. Починська // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2021. – Vol. 4, № 2. – С. 122-126.
|