Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
харчування громадське, общепит
Документи:
- Кушнір, М. О. Розміщення та розрахунок мережі підприємств громадського харчування з поширеними функціями дозвілля [Текст] / М. О. Кушнір // Вісник ВПІ. – 1997. – № 4. – С. 19-21.
- Новосельчук, Н. Є. Аналіз тенденцій розвитку закладів харчування та їх вплив на формування архітектурного простору [Текст] / Н. Є. Новосельчук // Містобудування та територіальне планування : науково-технічний збірник / МОН України, КНУБА. – Київ : КНУБА, 2023. – Вип. № 82. – C. 271-280. – DOI: 10.32347/2076-815x.2023.82.271-280
.
- Пересічний, М. Теоретичні та практичні передумови комплексної оцінки якості продукції громадського харчування [Текст] / М. Пересічний // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1998. – № 2. – 107-114.
- Пересічний, М. Теоретичні та практичні передумови комплексної оцінки якості продукції громадського харчування [Текст] / М. Пересічний // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1998. – № 2. – 107-114.
- Пипер, Г. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / Г. Пипер, М. Рохач, Ф. Лемме. – М. : Стройиздат, 1985. – 192 с. : ил.
|