Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ВНТУ
Українська
Русский
English
Авторизація
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Пересічний, М.
Теоретичні та практичні передумови комплексної оцінки якості продукції громадського харчування
[Текст] / М. Пересічний
// Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1998. – № 2. – 107-114.
якість продукціїгромадське харчування
ББК У42
Додати до списку
Теми документа
Ключові слова/Х/харчування, питание/харчування громадське, общепит
Ключові слова/Я/якість, качество/якість продукції
Ключові слова/Х/харчування, питание/харчування громадське, общепит
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'