Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
харчування, питание
Підтеми:
Документи:
- Гаубер-Швенк, Г. Харчування [Текст] : dtv-Atlas: Перекл. з нім / Г. Гаубер-Швенк, М. Швенк ; Наук. перекл.: В.Г. Передерій, Ю.Г. Григоров. – К. : Знання-Прес, 2004. – 183 с. – ISBN 966-7767-65-5.
- Григоров, Ю. Г. Питание после шестидесяти [Текст] / Ю. Г. Григоров, С. Г. Козловская ; Общество "Знание" УССР. – К. : Знание, 1985. – 48 с. – (Новое в науке, технике, производстве ; № 5). – 0,10 р.
- Заноздра, М. С. Як харчуватись при гіпертонічній хворобі [Текст] / М. С. Заноздра. – 4-е вид, випр. и доп. – К : Здоров'я, 1979. – 14 с. – (Раціональне харчування).
- Карсекіна, В. В. Раціональне харчування в сім'ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. – К. : Техніка, 1986. – 272 с. : іл.
- Литвин, Т. Ю. Харчові залежності: специфіка та наслідки [Текст] / Т. Ю. Литвин, Т. Д. Чубіна // Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів і студентів, 10-11 трав. 2019 р. / НУЦЗ України, ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля. – Черкаси : [б. в.], [2019]. – С. 234-235.
- Міхедко, В. П. Харчування вагітної жінки [Текст]. Раціональне харчування / В. П. Міхедко. – Вид. 3-є, випр. та доп. – К. : Здоров'я, 1979. – 24 с.
- Орлова, Н. Сучасні фактори стабілізації якості продукції [Текст] / Н. Орлова, С. Белінська // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1999. – № 4. – 51-58.
- Пиріг, Л. А. Харчування при захворюваннях нирок [Текст] / Л. А. Пиріг, Н. Я. Мельман, А. Д. Тодоренко. – К. : Здоров'я, 1979. – 40 с. – (Раціональне харчування).
- Пластун, А. М. Технологія приготування їжі [Текст] : Практикум / А. М. Пластун, В. В. Ткач ; МОН України; Науково-методична комісія з торгівлі. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 212 с. – ISBN 966-8568-23-0.
- Притульська, Н. Теоретичні та прикладні аспекти створення продуктів харчування нового покоління [Текст] / Н. Притульська // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1999. – № 2. – 145-158.
- Рудавська, Г. Оздоровчі продукти ХХІ сторіччя [Текст] / Г. Рудавська, Б. Голуб // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1999. – № 4. – 42-50.
- Рудавська, Г. Консумерські аспекти використання комбінованих продуктів харчування [Текст] / Г. Рудавська, Н. Притульська // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 2000. – № 6. – 80-88.
- Русінова, Т. Традиційне харчування поліщуків : історіографічний аспект [Текст] / Т. Русінова // Народна творчість та етнографія. – 2015. – № 1. – С. 39-48.
- Саєнко, Н. Гетманські частування [Текст] / Н. Саєнко // Історичний калейдоскоп. – 2020. – № 3. – С. 40-42.
- Слижук, А. Д. Формування культури раціонального харчування [Текст] / А. Д. Слижук // Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 185-188.
- От болезни к здоровью [Текст] : рецепты народной медицины, тайны омоложения, гидротерапия, массаж / уклад.: Л. П. Камрат, О. С. Колотило, Е. П. Комрат [и др.]. – Дніпропетровськ : Росток, 1995. – 399 с. – ISBN 5-7707-6818-5 : 15,00 грн.
|