Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
промисловість харчова
Документи:
- Бєлік, В. Д. Механізм стратегічнолго управління персоналом підприємством харчової промисловості [Текст] / В. Д. Бєлік // Актуальні проблеми економіки. – 2014. – № 10. – С. 138-141.
- Богачук, В. В. Модернізація камери для сушки згущеного молока з позиції побудови інваріантної системи регулювання температури в ній [Текст] / В. В. Богачук, Б. І. Мокін // Вісник ВПІ. – 1999. – № 4. – С. 36-39.
- Волкова, Н. В. Компетентна модель формування базових професійних компетенцій підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій [Текст] / Н. В. Волкова // Збірник тез доповідей II-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту - 2021", 13-15 трав. 2021 р. / ВНТУ, ДУК, ДДМА. – Вінниця, 2021. – С. 506-508.
- Говорушко, Т. Наукові та прикладні аспекти створення інтегрованої структури господарювання у малому підприємництві харчової промисловості України [Текст] / Т. Говорушко // Проблеми науки. – 2008. – № 3. – 42-47.
- Ґудзь, Ю. Ф. Інтеграція малих підприємств як стратегічний напрям підвищення ефективності в нестабільному підприємницькому середовищі [Текст] / Ю. Ф. Ґудзь // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 8. – С. 184-195.
- Долінський, А. А. Спосіб та обладнання для нагрівання і плавлення вуглеводневих сумішей у різних галузях промисловості [Текст] / А. А. Долінський, В. Г. Горобець, О. О. Переяславцева // Теплофізика та теплоенергетика. – 2021. – : Т. 43, № 1. – С. 13-19.
- Дрюзюк, В. Стан та перспективи розвитку процесів оцінювання відповідності технологічного обладнання для харчової промисловості [Текст] / В. Дрюзюк, Р. Теребушко, Ю. Хохлов // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 3. – С. 25-27.
- Кіржецький, Ю. І. Економічні інструменти механізму забезпечення конкурентоспроможності підсистем харчової промисловості [Текст] / Ю. І. Кіржецький, М. С. Кіржецька // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2017. – № 875. – С. 293-299.
- Кузьмінський, Ю. Бухгалтерська інформація в управлінських рішеннях підприємств харчової промисловасті [Текст] / Ю. Кузьмінський, Р. Мачуга // Бухгалтерський облік і аудит. – 2009. – № 3. – С. 13-21.
- Левчук, Н. І. Перспективи формування основного капіталу в агропромисловому секторі української економіки [Текст] / Н. І. Левчук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 668 : Проблеми економіки та управління. – С. 100-105.
- Майстренко, І. О. Шляхи переобладнання котлоагрегатів харчової промисловості для роботи на твердому паливі [Текст] / І. О. Майстренко // Енергетика та електрифікація. – 2014. – № 3. – С. 51-53.
- Майстренко, Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України [Текст] / Н. Ю. Майстренко // Проблеми загальної енергетики. – 2013. – № 2. – С. 43-48.
- Мокін, Б. І. Обґрунтування пріоритетних напрямків підвищення якості продукції олійно-жирової промисловості із застосуванням алгоритмів системи підтримки прийняття рішень [Текст] / Б. І. Мокін, А. О. Азарова, О. В. Гіль // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2009. – № 2. – С. 28-33.
- Мороз, О. В. Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів [Текст] / О. В. Мороз, Л. М. Ткачук // Вісник ВПІ. – 2004. – № 4. – С. 24-29.
- Палій, Г. В. Особливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. В. Палій // Матеріали XLV науково-технічної конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ - 2016), 02-22 березня 2016 р. : збірник доповідей / МОН України, ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2016. – Т. 3. – С. 2172-2175.
- Пластун, А. М. Технологія приготування їжі [Текст] : Практикум / А. М. Пластун, В. В. Ткач ; МОН України; Науково-методична комісія з торгівлі. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 212 с. – ISBN 966-8568-23-0.
- Погоріла, І. І. Проблеми харчової промисловості України [Текст] / І. І. Погоріла // Науково-технічна інформація. – 2010. – № 1. – С. 36-38.
- Ролько, О. Упровадження інтегрованої системи управління на м'ясопереробному підприємстві [Текст] / О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 2. – С. 56-60.
- Скопенко, Н. С. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур [Текст] / Н. С. Скопенко // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 4. – С. 103-110.
- Стахурська, С. Забезпечення інноваційного відтворення основних засобів виробництва підприємств харчової промисловості [Текст] / С. Стахурська // Проблеми науки. – 2008. – № 3. – 23-28.
- Обґрунтування вибору технології стічних вод молокопереробних підприємств [Текст] / Т. Л. Ткаченко, О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко, Л. В. Левандовський // ІІІ-й Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology - 2011), 21-24 вересня, 2011 : збірник наукових статей / ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2011. – Том 1. – С. 31-34.
- Хлібишин, Ю. Я. Дослідження культивування дріжджів SACCHAROMYCTS CEREVISIAE в різних середовищах [Текст] / Ю. Я. Хлібишин, І. Я. Починська // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2021. – Vol. 4, № 2. – С. 122-126.
- Шаманська, О. І. Розвиток підприємств лікеро- горілчаної промисловості України [Текст] / О. І. Шаманська // Актуальні проблеми економіки. – 2009. – № 3. – С. 126-130.
- Шергіна, Л. А. Аналіз тенденцій і перспектив розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст] / Л. А. Шергіна, А. Й. Жемба, Ю. І. Пономарьова // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2017. – № 875. – С. 181-187.
- Якимчук, Т. В. Стан і перспективи розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст] / Т. В. Якимчук // Актуальні проблеми економіки. – 2010. – № 4. – С. 162-168.
- Яхно, Т. П. Стан і особливості розвитку ринку молокопереробної промисловості України [Текст] / Т. П. Яхно // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 2. – С. 48-53.
- Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості [Текст] / МОН України; В.Г. Мирончук, Л.О. Орлов, А.І. Українець. – Вінниця : Нова книга, 2004. – 288 с. – ISBN 966-7890-70-8.
|