Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Говорушко, Т.
    Наукові та прикладні аспекти створення інтегрованої структури господарювання у малому підприємництві харчової промисловості України [Текст] / Т. Говорушко
    // Проблеми науки. – 2008. – № 3. – 42-47.

   Розглянуто організаційно-правові форми об`єднань вітчизняних підприємств, обгрунтовано суть інтегрованої структури господарювання та доцільність створення Національної асоціації малих підприємств з виробництва харчових продуктів та перероблення сільськогосподарської сировини

  УДК 664
ББК Х303


            




Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'