Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
64(075)
П37          Пластун, А. М.
    Технологія приготування їжі [Текст] : Практикум / А. М. Пластун, В. В. Ткач ; МОН України; Науково-методична комісія з торгівлі. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 212 с. – 1000.

   Дані методичні рекомендації по визначенню закладів сировини стандартних та нестандартних кондицій для приготування страв та кулінарних виробів.

ISBN 966-8568-23-0  УДК 641.51(075)


            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
301 - від. книгозберігання 1 1
703 - абон. наук. літ. 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'