Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
харчова промисловість
Документи:
- Обгрунтування спектра застосування ензимів у харчових технологіях [Текст] / А. О. віхрова, С. Л. Юзьків, І. Р. Бучкевич [та ін.] // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2022. – Vol. 5, № 2. – С. 118-135. – DOI: https://doi.org/10.23939/ctass2022.02.118.
- Загорняк, Н. Інвестиційна діяльність у харчовій промисловості в Україні [Текст] / Н. Загорняк // Економіка України. – 2003. – № 2. – 47-51.
- Молоко та молочні продукти: стандарти для сертифікації [Текст] / О. Козаченко, М. Яцюта, М. Міщенко, П. Лопата // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2002. – № 3. – 28-29.
- Комаров, В. Актуальні питання виробництва і безпеки безалкогольних напоїв [Текст] / В. Комаров, Л. Подригало // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2002. – № 3. – 64-66.
- Кочергін, П. Підвищення надійності електропостачання підприємства харчової промисловості [Текст] / П. Кочергін, А. Замулко // Контроль і управління в складних системах (КУСС-2018) : XIV Міжнар. конф. : тези доп., Вінниця, 15-17 жовт. 2018 р. / ВНТУ, ХНУРЕ. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 121.
- Крисанов, Д. Інноваційний фактор розвитку харчової промисловості України [Текст] / Д. Крисанов // Економіка України. – 2007. – № 4. – 71-82.
- Лиськов, В. Харчова промисловість у системі АПК [Текст] / В. Лиськов // Економіка України. – 2000. – № 8. – 55-61.
- Маргасова, В. Г. Системний підхід до управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості [Текст] / В. Г. Маргасова // Актуальні проблеми економіки. – 2004. – № 7. – 53-59.
- Петруха, С. В. Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України [Текст] / С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки. – 2007. – № 4. – 118-137.
- Пластун, А. М. Технологія приготування їжі [Текст] : Практикум / А. М. Пластун, В. В. Ткач ; МОН України; Науково-методична комісія з торгівлі. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 212 с. – ISBN 966-8568-23-0.
- Пляскіна, А. І. Оцінка конкуренції та конкурентоспроможності суб'єктів харчової промисловості [Текст] / А. І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки. – 2006. – № 2. – 52-59.
- Позняк, С. Особливості та проблеми маркетингової стратегії розвитку харчової промисловості [Текст] / С. Позняк // Економіка України. – 2002. – № 10. – 89-92.
- Томілін, О. О. Харчова промисловість Полтавської області в період ринкового реформування [Текст] / О. О. Томілін // Актуальні проблеми економіки. – 2012. – № 3. – С. 231-234.
- Шевченко, О. О. Ступінь забезпечення продовольчої безпеки [Текст] / О. О. Шевченко // Економіка та держава. – 2008. – № 3. – 65-67.
- Юрик, Я. І. Концепція формування економічного механізму розвитку харчової промисловості України [Текст] / Я. І. Юрик // Проблеми науки. – 2005. – № 2. – 33-40.
- Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості [Текст] / МОН України; В.Г. Мирончук, Л.О. Орлов, А.І. Українець. – Вінниця : Нова книга, 2004. – 288 с. – ISBN 966-7890-70-8.
|