Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Обгрунтування спектра застосування ензимів у харчових технологіях [Текст] / А. О. віхрова, С. Л. Юзьків, І. Р. Бучкевич [та ін.]
    // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2022. – Vol. 5, № 2. – С. 118-135. – DOI: https://doi.org/10.23939/ctass2022.02.118.

   Наведено приклади широкого використання ензимів, ферментних препаратів та іммобілізованих ензимів у технологічних процесах харчової промисловості, що сприяють покращенню якості харчових продуктів та удосконаленню умов їх зберігання.

  


            


Є складовою частиною документа Chemistry, Technology and Application of Substances [Текст] = Хімія, технологія речовин та їх застосуваня : scientific journal. – 2022. – Vol. 5, № 2.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'