Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
безпека харчових продуктів
Документи:
- Андросюк, Я. Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров'я [Текст] / Я. Андросюк // Безпека життєдіяльності. – 2017. – № 10. – С. 19-21.
- Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів HACCP: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 35-38.
- Бабюк, А. В. Використання харчових добавок в Україні [Текст] / А. В. Бабюк // Безпека життєдіяльності. – 2015. – № 1. – С. 28-30.
- Білай, Д. В. Консерванти - міфи та правда... Або "Е" - від А до Я [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 5. – С. 7-8.
- Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 9. – С. 27-28.
- Білай, Д. В. Синтетичні харчі , або яку ковбасу ми їмо? [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 11. – С. 10-11.
- Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: визначення загальних показників потреби населення у вуглеводах, які повинні надходити з продуктами харчування [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 9. – С. 195-199.
- Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: потреба населення у харчових білках [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 7. – С. 195-199.
- Верхівкер, Я. Оптимальні рецептурні співвідношення компонентів - основа стандартизації харчових продуктів [Текст] / Я. Верхівкер // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2005. – № 2. – 8-9.
- Возняк, О. Значення пектинів, виділених зі шроту насіння амаранту та їх властивості [Текст] / О. Возняк // Безпека життєдіяльності. – 2016. – № 6. – С. 23-24.
- Возняк, О. Формування знань про кофеїн в системі освіти [Текст] / О. Возняк // Безпека життєдіяльності. – 2016. – № 3. – С. 23-24.
- Вяткін, О. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів [Текст] / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 3. – С. 43-45.
- Головня, О. Отруєння: споживання неякісних продуктів харчування [Текст] / О. Головня // Безпека життєдіяльності. – 2019. – № 11. – С. 25.
- Гуменюк, Г. Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 6. – С. 63-71.
- Гуменюк, Г. Тлумачення термінів "контроль" і "нагляд" у законодавчих актах стосовно якості та безпеки сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, С. Кісєль // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 3. – С. 20-24.
- Гуменюк, Г. Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 6. – С. 19-24.
- Дмитренко, Л. І. Біологічна безпека харчових продуктів [Текст] / Л. І. Дмитренко // Безпека життєдіяльності. – 2016. – № 5. – С. 25-27.
- Ільченко, Н. Що ви маєте знати про глутамат натрію? [Текст] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 5. – С. 6-7.
- Кім, Р. Б. Визначальні чинники відношення споживачів до інформації про безпеку продуктів харчування [Текст] / Р. Б. Кім // Актуальні проблеми економіки. – 2013. – № 1. – С. 359-366.
- Кірєєва, М. Безпека харчових продуктів [Текст] / М. Кірєєва // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 9. – С. 28.
- Кобренюк, Т. М. Основи раціонального харчування [Текст] / Т. М. Кобренюк // Безпека життєдіяльності. – 2014. – № 6. – С. 22-25.
- Коваленко, Г. Способи виведення шкідливих речовин із продуктів харчування [Текст] / Г. Коваленко // Безпека життєдіяльності. – 2022. – № 3-4. – С. 18-20.
- Мазур, Г. Харчові продукти: системи управління безпечністю [Текст] / Г. Мазур, Т. Дзюба // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 58-60.
- Московська, Н. Якість харчових продуктів - поза сумнів [Текст] / Н. Московська // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2002. – № 4. – 51-54.
- Мухаровський, М. Система безпеки харчових продуктів [Текст] / М. Мухаровський // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 55-56.
- Новіков, В. Система управління безпечністю харчових продуктів. Застосування методології "життєвих циклів" [Текст] / В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2008. – № 2. – 50-52.
- Олійник, Д. До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні [Текст] / Д. Олійник // Економіка України. – 2009. – № 6. – С. 85-92.
- Охріменко, В. Генетично модифікована байдужість [проблема безпечности харчування ] [Текст] / В. Охріменко // Сучасність. – 2010. – № 5. – С. 206-217.
- Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Електронний ресурс] / О. М. Павлова, К. В. Павлов, Б. В. Омельчук, О. Ю. Кучерява // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 193-201. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.193.201.
- Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Текст] / О. М. Павлова, К. В. Павлов, Б. В. Омельчук, О. Ю. Кучерява // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 193-201. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.193.201.
- Пономарьов, П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навчальний посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. – К. : Лібра, 1999. – 272с. – ISBN 966-7035-31-Х.
- Ролько, О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [Текст] / О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 3. – С. 55-57.
- Романишин, Н. М. "Е" - ознака смерті? [Текст] / Н. М. Романишин, М. В. Мороз // Екологічний вісник. – 2012. – № 6. – С. 17-19.
- Ромасюкова, Т. Харчові добавки користь чи шкода? [Текст] / Т. Ромасюкова // Безпека життєдіяльності. – 2017. – № 7. – С. 25-26.
- Сеферян, А. А. Якість та безпека продуктів харчування в сучасних умовах [Текст] / А. А. Сеферян, С. А. Сушко, О. В. Березюк // Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 35-38.
- Слободян, О. П. Сучасне пакування харчових продуктів - безпека харчування споживача [Текст] / О. П. Слободян, Т. Л. Сулейко // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 1. – С. 22-23.
- Словацька, О. В. Хліб та зернові культури - основні та корисні продукти харчування людства [Текст] / О. В. Словацька // Безпека життєдіяльності. – 2018. – № 9. – С. 18-23.
- Усик, С. Харчові добавки в продуктах, або смертельна їжа [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – 2018. – № 10. – С. 30-31.
- Хромих, В. Х. Консервація продуктів харчування за допомогою радіації [Текст] / В. Х. Хромих // Безпека життєдіяльності. – 2014. – № 11. – С. 28-29.
- Ширибокова, А. Управління безпечністю харчових продуктів : системний підхід [Текст] / А. Ширибокова // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 2. – С. 68-70.
- Янішевський, О. Управління якістю харчових продуктів на основі ISO 9000:2000 [Текст] / О. Янішевський // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 57-58.
|