Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
продукти харчування
Документи:
- Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів HACCP: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 35-38.
- Архіпова, Г. І. Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні [Текст] / Г. І. Архіпова, Д. В. Проценко, О. В. Тройченко // Екологічний вісник. – 2011. – № 1. – С. 27-28.
- Білай, Д. В. Консерванти - міфи та правда... Або "Е" - від А до Я [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 5. – С. 7-8.
- Богданович, л. Збалансоване харчування. Продукти, які слід їсти взимку [Текст] / л. Богданович, С. Сарай // Безпека життєдіяльності. – 2022. – № 11-12. – С. 11-12.
- Богданович, Л. Вітаміни весни: що варто їсти аби бути здоровими? [Текст] / Л. Богданович, С. Усик // Безпека життєдіяльності. – 2022. – № 3-4. – С. 3.
- Бондар, О. І. Основи біологічної безпеки [Текст] : (екологічна складова) : навчальний посібник / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; М-во екол. та природн. ресурсів України, Держ. екол. акад. післядипломної освіти та упр. – Київ : ФОП Грінь Д. С., 2016. – 372 с. – ISBN 978-966-930-089-8 : 335,00 грн.
- Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: визначення потреби жителів країни у жирах [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 8. – С. 265-269.
- Варченко, О. М. . Свиноус І. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах [Текст] / О. М. . Свиноус І. Варченко, В, О. В. Липкань // Актуальні проблеми економіки. – 2017. – № 1. – С. 50-61.
- Веселовська, Н. Р. Ефективність процесу зневоднення харчових продуктів при використанні вібраційного пресу [Текст] / Н. Р. Веселовська, В. В. Романов // Збірник тез доповідей ІІІ-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту -2023", 1-3 черв. 2023 р. / ВНТУ, ДУК, ДДМА. – Вінниця : ВНТУ, 2023. – С. 305-306.
- Гораш, М. А. Дослідження шкідливого впливу харчових добавок на здоров’я людини [Текст] / М. А. Гораш, А. М. Лучко // Матеріали І науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 25-28.
- Здітовецький, Ю. С. Інтелектуальна інформаційна система розпізнавання та аналізу складу продуктів харчування [Електронний ресурс] / Ю. С. Здітовецький, О. В. Бісікало, Ю. Ю. Іванов // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2023. – № 2. – С. 66-71. – DOI: https://doi.org/10.31649/1997-9266-2023-167-2-66-71.
- Здітовецький, Ю. С. Інтелектуальна інформаційна система розпізнавання та аналізу складу продуктів харчування [Текст] / Ю. С. Здітовецький, О. В. Бісікало, Ю. Ю. Іванов // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2023. – № 2 (167). – С. 66-71. – DOI: https://doi.org/10.31649/1997-9266-2023-167-2-66-71.
- Ільченко, Н. Корисні продукти для вашого імунітету [Текст] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. – 2021. – № 1. – С. 11-12.
- Ільченко, Н. Що ви маєте знати про глутамат натрію? [Текст] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 5. – С. 6-7.
- Кім, Р. Б. Визначальні чинники відношення споживачів до інформації про безпеку продуктів харчування [Текст] / Р. Б. Кім // Актуальні проблеми економіки. – 2013. – № 1. – С. 359-366.
- Кірєєва, М. Безпека харчових продуктів [Текст] / М. Кірєєва // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 9. – С. 28.
- Кіслов, Д. Зимові вітаміни: допомагаємо імунітету [Текст] / Д. Кіслов // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 2. – С. 3-6.
- Клименко, М. Трактування терміну «харчові відходи» як важливий інструмент управління їх потоками [Текст] / М. Клименко, О. Бєдункова, А. Прищепа // Екологічний вісник. – 2021. – № 5. – С. 27-29.
- Коваленко, Г. Способи виведення шкідливих речовин із продуктів харчування [Текст] / Г. Коваленко // Безпека життєдіяльності. – 2022. – № 3-4. – С. 18-20.
- Мазур, Г. Харчові продукти: системи управління безпечністю [Текст] / Г. Мазур, Т. Дзюба // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 58-60.
- Мудрак, Р. П. Експорт українського продовольства: стан, тенденції, причини [Текст] / Р. П. Мудрак // Економіка України. – 2014. – № 5. – С. 70-79.
- Охріменко, В. Генетично модифікована байдужість [проблема безпечности харчування ] [Текст] / В. Охріменко // Сучасність. – 2010. – № 5. – С. 206-217.
- Поліщук, О. В. Гідроімпульсний привод вібраційної установки для зневоднення вторинних продуктів харчових переробних виробництв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.02.02 : захищена 27.04.2011 / Олександр Васильович Поліщук ; ВНТУ. – Вінниця, 2011. – 20 с. : іл. – Бібліогр.: с. 20.
- Привроцька, І. Б. Продукти харчування як джерело впливу на організм людини [Текст] / І. Б. Привроцька // Екологічний вісник. – 2017. – № 3. – С. 22-23.
- Приступлюк, В. Збалансоване харчування в період пандемії [Текст] / В. Приступлюк // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 11. – С. 5.
- Притульська, Н. Теоретичні та прикладні аспекти створення продуктів харчування нового покоління [Текст] / Н. Притульська // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1999. – № 2. – 145-158.
- Рішан, О. Й. Ультразвуковий пристрій контролю положення і обліку рухомих об'єктів з використанням генератора на самозбудженні [Текст] / О. Й. Рішан, С. В. Романчук // Науково-технічна інформація. – 2011. – № 3. – С. 41-44.
- Рудавська, Г. Консумерські аспекти використання комбінованих продуктів харчування [Текст] / Г. Рудавська, Н. Притульська // Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 2000. – № 6. – 80-88.
- Слободян, О. П. Сучасне пакування харчових продуктів - безпека харчування споживача [Текст] / О. П. Слободян, Т. Л. Сулейко // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 1. – С. 22-23.
- Словацька, О. В. Хліб та зернові культури - основні та корисні продукти харчування людства [Текст] / О. В. Словацька // Безпека життєдіяльності. – 2018. – № 9. – С. 18-23.
- Сопоцько, О. Ю. Алгоритм вирішення практичних задач оптимізації логістичного циклу доставки продуктів харчування (швидкопсувних вантажів) [Текст] / О. Ю. Сопоцько // Актуальні проблеми економіки. – 2014. – № 12. – С. 438-446.
- Твердохліб, І. П. Оцінка асиметрії джерел статистичної інформації щодо регіонального споживання домогосподарствами України продуктів харчування [Текст] / І. П. Твердохліб, І. В. Блиндюк // Актуальні проблеми економіки. – 2010. – № 11. – С. 256-262.
- Тележенко, Л. М. Органічне харчування [Текст] / Л. М. Тележенко, С. Л. Колесніченко, Я. Г. Верхівкер // Екологічний вісник. – 2013. – № 1. – С. 20-21.
- Шушпанов, Д. Г. Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров'я населення України [Текст] / Д. Г. Шушпанов // Актуальні проблеми економіки. – 2016. – № 7. – С. 344-356.
|