Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Веселовська, Н. Р.
    Ефективність процесу зневоднення харчових продуктів при використанні вібраційного пресу [Текст] / Н. Р. Веселовська, В. В. Романов
    // Збірник тез доповідей ІІІ-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту -2023", 1-3 черв. 2023 р. / ВНТУ, ДУК, ДДМА. – Вінниця : ВНТУ, 2023. – С. 305-306.

   Плоди та ягоди мають велике значення в харчуванні людини, але на жаль у свіжому вигляді вони зберігаються короткий час. Один із способів зберігання їх харчової цінності - виготовлення соків, які містять в собі ряд поживних елементів. Напої на основі плодово-ягідних компонентів сьогодні розглядають як оптимальну форму продукту харчування, необхідну для поповнення організму людини активними компонентами.

  УДК 62.822:664


            


Є складовою частиною документа "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту", міжнар. наук.-техн. конф. (3 ; 2023 ; Вінниця). Збірник тез доповідей ІІІ-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту -2023", 1-3 черв. 2023 р. [Текст] = Abstracts of papers presented at III-th International scientific and technical conference "Prospects for the development of mechanical engineering and transport - 2023" / "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту", міжнар. наук.-техн. конф. (3 ; 2023 ; Вінниця) ; ВНТУ, ДУК, ДДМА. – Вінниця : ВНТУ, 2023. – 490 с. – 274.10 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'