Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Здітовецький, Ю. С.
    Інтелектуальна інформаційна система розпізнавання та аналізу складу продуктів харчування [Текст] / Ю. С. Здітовецький, О. В. Бісікало, Ю. Ю. Іванов
    // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2023. – № 2 (167). – С. 66-71. – DOI: https://doi.org/10.31649/1997-9266-2023-167-2-66-71.

   Описано розроблену інтелектуальну інформаційну систему, яка для досягнення поставленої мети застосовує моделі машинного навчання на наповненій базі даних з продуктами харчування, сканер бар-кодів з додатковою процедурою коригування, якщо він сильно пошкоджений, апарат регулярних виразів, метрик подібності тексту, а також систему рейтингування продуктів. Відповідний програмний додаток працює в трьох режимах на платформах iOS та Android: розпізнавання продукту, бар-кодів, аналіз складу та оцінювання товару. Програма дозволяє отримати інформацію про продукт, склад, перелік адитивів, наукову інформацію по ним, рейтинг «корисності» товару, порівняння його з продуктами-аналогами тощо.

  УДК 004.415.2+004.8


            


Є складовою частиною документа Вісник Вінницького політехнічного інституту [Текст] : науковий журнал / МОНМСУ, ВНТУ. – 2023. – № 2 (167).



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'