Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
Класифікатори
ринок, рынок
ринок м'яса
Документи:
Bubela, T.
Передумови створення системи контролю та ідентифікації свіжості м'яса [Текст] / T. Bubela, B. Bohush // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2023. – Т. 84, вип. 3. – С. 59-65. – DOI: https://doi.org/10.23939/istcmtm2023.03.059.
Мудрак, Р.
Чинники цінової динаміеи на ринку м'яса та м'ясопродуктів [Текст] / Р. Мудрак // Економіка України. – 2009. – № 9. – С. 67-78.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'