Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Bubela, T.
    Передумови створення системи контролю та ідентифікації свіжості м'яса [Текст] / T. Bubela, B. Bohush
    // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2023. – Т. 84, вип. 3. – С. 59-65. – DOI: https://doi.org/10.23939/istcmtm2023.03.059.

   В умовах ринкової економіки особливо важливим є випуск і забезпечення населення конкурентоспроможною харчовою продукцією, де м'ясні вироби займають вагому частку. Рівень свіжості м'яса є одним із факторів, що визначає його якість. Сьогодні традиційні способи визначення рівня свіжості м'яса все ще широко використовується.

  


            


Є складовою частиною документа Вимірювальна техніка та метрологія [Текст] = Measuring Equipment and Metrology : міжвідомчий науково-технічний збірник. Т. 84. вип. 3 / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2023. – 68 c. – 73,00 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'