Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
консервування, консервирование
Підтеми:
Документи:
- Жвалевський, А. С. Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, Г. М. Євстигнєєв, З. П. Камнєва. – 6-е видання. – К. : Техніка, 1986. – 136с : іл. – Бібліогр.: с. 127.
- Сарье, И. Азбука консервирования [Текст] / И. Сарье ; пер. Пер. с финского А.В.Зонтовой. – Ташкент : Фан, 1986. – 71с.
- Сокол, І. О. Золота книга консервування та домашніх заготівель [Текст] / І. О. Сокол. – Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2011. – 432 с. – ISBN 978-966-14-1287-2 : 55,00 грн.
- ДСТУ ISO 5667-3-2001 (ISO 5667-3:1994,IDT) Відбирання проб [Текст] : Ч.3. Настанови щодо зберігання та поводження з пробами. (Якість води). – Зам. на ДСТУ ISO 5667-6 : 2009. – 10 с.
|