Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
Класифікатори
Ж
желатин
Документи:
Вікович, О. В.
Дослідження електричних параметрів м'ясної продукції [Текст] / О. В. Вікович, Є. В. Походило // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія : Автоматика, вимірювання та керування / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2017. – № 880. – С. 79-85.
Кравченко, Т. И.
Исседование прочностных характеристик желатина в качестве упругопластической среды с определением коэффициента вязкости [Текст] / Т. И. Кравченко, Г. Ф. Пищик // Изв.ВУЗов.Строительство. – 2007. – № 1. – 108-113.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'