Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
Класифікатори
галузь, отрасль
галузь харчова
Документи:
Обгрунтування спектра застосування ензимів у харчових технологіях [Текст] / А. О. віхрова, С. Л. Юзьків, І. Р. Бучкевич [та ін.] // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2022. – Vol. 5, № 2. – С. 118-135. – DOI: https://doi.org/10.23939/ctass2022.02.118.
Пляскіна, А. І.
Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчовій галузі [Текст] / А. І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки. – 2008. – № 2. – 31-35.
Ширибокова, А.
Управління безпечністю харчових продуктів : системний підхід [Текст] / А. Ширибокова // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 2. – С. 68-70.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'