Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
управління якістю продукції
Документи:
- Безсмертна, О. В. Управління якістю молока в системі антикризового управління [Текст] / О. В. Безсмертна, І. В. Шварц, Н. М. Тарасюк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2015. – № 1. – С. 43-48.
- Безсмертна, О. В. Управління якістю молока в системі антикризового управління [Електронний ресурс] / О. В. Безсмертна, І. В. Шварц, Н. М. Тарасюк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2015. – № 1. – С. 43-48.
- Білоконь, Т. М. Формування ефективної системи управління якістю продукції [Текст] / Т. М. Білоконь, О. В. Чаплигіна, І. В. Тихонюк // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ - 2017), 15-24 березня 2017 р. : збірник доповідей / МОН України, ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – Т. 3. – С. 2433-2434.
- Бойко, О. Формування структури інтелектуальної системи управління якістю продукції [Текст] / О. Бойко, А. Гунькало, О. Козак // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 3. – С. 64-67.
- Васькін, М. В. Моніторинг якості керування технологічним агрегованим виробництвом [Текст] / М. В. Васькін, В. В. Іващук // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2011. – № 4. – С. 23-27.
- Гунькало, А. Методика управління якістю продукції за допомогою інтелектуальної системи [Текст] / А. Гунькало // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 2. – С. 61-64.
- Лісовська, Л. С. Забезпеченя якості у продуктових інноваціях підприємства [Текст] / Л. С. Лісовська, Л. В. Іванець // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 11. – С. 145-151.
- Малигіна, В. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле-споживач" [Текст] / В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 3. – С. 46-49.
- Мороз, О. В. Економічне оцінювання та управління діяльністю машинобудівного підприємства на основі зростання якості [Текст] : монографія / О. В. Мороз, Н. П. Карачина, М. В. Бальзан ; ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2015. – 196 с. – ISBN 978-966-641-620-2 : 24,53 грн.
- Мороз, О. О. Управління якістю виробництва швидкозаморожених плодоовочевих продуктів [Текст] / О. О. Мороз, С. О. Белінська // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні : 1 березня 2013 р. / МОНМС України, ВМР, ВНТУ, БГЄУ. – Вінниця : ВНТУ, 2013. – С. 301-604.
- Оскольський, В. В. Екологічно чисте виробництво: економічні та організаційні аспекти управління якістю продукції [Текст] / В. В. Оскольський // Економіка України. – 2013. – № 11. – С. 4-12.
- Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Електронний ресурс] / О. М. Павлова, К. В. Павлов, Б. В. Омельчук, О. Ю. Кучерява // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 193-201. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.193.201.
- Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Текст] / О. М. Павлова, К. В. Павлов, Б. В. Омельчук, О. Ю. Кучерява // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 193-201. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.193.201.
- Савіцький, А. В. Проблеми та сучасний стан управління якістю продукції промислових підприємств [Текст] / А. В. Савіцький // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2012. – № 3. – С. 63-67.
- Савуляк, В. В. Управління якістю продукції [Електронний ресурс] : навчальний посібник / В. В. Савуляк ; ВНТУ. – Електрон. текстові дані. – Вінниця : ВНТУ, 2012.
- Савуляк, В. В. Управління якістю продукції. Самостійна та індивідуальна робота студентів [Текст] : практикум / В. В. Савуляк ; ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2012. – 71 с. – 12,80 грн.
- Савуляк, В. В. Управління якістю продукції. Самостійна та індивідуальна робота студентів [Електронний ресурс] : практикум / В. В. Савуляк ; ВНТУ. – Електрон. текстові дані. – Вінниця : ВНТУ, 2012.
- Савуляк, В. В. Управління якістю продукції [Текст] : навчальний посібник / В. В. Савуляк ; ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2012. – 91 с. – 17,09 грн.
- Сеферян, А. А. Якість та безпека продуктів харчування в сучасних умовах [Текст] / А. А. Сеферян, С. А. Сушко, О. В. Березюк // Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 35-38.
- Штовба, О. В. Якість продукції як засіб підвищення престижу підприємства [Текст] / О. В. Штовба, Д. Е. Пантоха // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні : 1 березня 2013 р. / МОНМС України, ВМР, ВНТУ, БГЄУ. – Вінниця : ВНТУ, 2013. – С. 363-365.
- Шуляр, Н. В. Дослідження потреби фінансування систем якості продукції машинобудівних підприємств [Текст] / Н. В. Шуляр // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 668 : Проблеми економіки та управління. – С. 205-210.
- Шуляр, Р. В. Принципи командної роботи в системах забезпечення якості продукції [Текст] / Р. В. Шуляр // Вісник Національного університету "Львівська політехніка" : збірник наукових праць / МОН України, НУ "Львівська політехніка". – Львів : НУ "Львівська політехніка", 2010. – № 682 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етепи становлення і проблеми розвитку. – С. 149-153.
- ДСТУ ISO/IEC Guide Порядок використання системи управління якістю організації у сертифікації продукції. [Текст] : (Оцінювання відповідності). – К. : Держспоживстандарт України, 2010. – 19 с.
|