Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
заклад громадського харчування
Документи:
- Руденко, М. О. Аналіз досліджень впливу колористичних рішень закладів громадського харчування на фізичний стан відвідувачів [Текст] / М. О. Руденко, Т. В. Руденко // Містобудування та територіальне планування : науково-технічний збірник / МОН України, КНУБА. – Київ : КНУБА, 2019. – Вип. № 69. – C. 351-356.
- Яворовенко, Є. Аналіз існуючих CRM-систем закладів громадського харчування [Текст] / Є. Яворовенко, О. Никитенко // Контроль і управління в складних системах (КУСС-2020) : XV Міжнародна конференція : тези доповідей, Вінниця, 8-10 жовтня 2020 року / ВНТУ, ХНУРЕ. – Вінниця : ВНТУ, 2020. – С. 163-165.
|