Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
стандартизація продукції
Документи:
- Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Текст] / О. М. Павлова, К. В. Павлов, Б. В. Омельчук, О. Ю. Кучерява // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 193-201. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.193.201.
- Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Електронний ресурс] / О. М. Павлова, К. В. Павлов, Б. В. Омельчук, О. Ю. Кучерява // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 193-201. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.193.201.
- Чурсіна, Л. А. Стандартизація продукції та послуг [Текст] : навчальний посібник / Л. А. Чурсіна, О. П. Добровольська, Н. І. Резвих. – Херсон : Олді-плюс, 2013. – 226 с. – ISBN 978-966-2393-76-7 : 65,00 грн.
|