Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
підвищення якості продукції
Документи:
- Корман, І. І. Аналіз вітчизняного ринку риби та морепродуктів і факторів, що визначають поведінку споживачів на цьому ринкуС [Текст] / І. І. Корман // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2012. – № 4. – С. 50-55.
- Застосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла [Текст] / В. В. Кухарчук, В. В. Богачук, В. Ф. Граняк, А. С. Ніколаєв // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2012. – № 3. – С. 9-12.
- Кухарчук, В. В. Математична модель несиметричного смугового сенсора вологості [Текст] / В. В. Кухарчук, В. В. Богачук, В. Ф. Граняк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2012. – № 4. – С. 7-11.
- Мокін, Б. І. Обґрунтування пріоритетних напрямків підвищення якості продукції олійно-жирової промисловості із застосуванням алгоритмів системи підтримки прийняття рішень [Текст] / Б. І. Мокін, А. О. Азарова, О. В. Гіль // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2009. – № 2. – С. 28-33.
- Мороз, О. В. Економічне оцінювання та управління діяльністю машинобудівного підприємства на основі зростання якості [Текст] : монографія / О. В. Мороз, Н. П. Карачина, М. В. Бальзан ; ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2015. – 196 с. – ISBN 978-966-641-620-2 : 24,53 грн.
- Сопронюк, М. Т. Небезпечні важкі метали [Текст] / М. Т. Сопронюк // Безпека життєдіяльності. – 2010. – № 6. – С. 37-39.
|