Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
кухня
Підтеми:
Документи:
- Барсукова, Е. Ф. Русская кухня [Текст] / Е. Ф. Барсукова. – Л. : Лениздат, 1986. – 127с : ил.
- Волощук, Г. А. Особенности кухни народов мира [Текст] / Г. А. Волощук, А. В. Ничипоренко. – 2-е изд., доп. – К. : Рэклама, 1990. – 128с : ил. – ISBN 5-88521-049-1.
- Головкин, Б. Н. По дедовским рецептам [Текст] / Б. Н. Головкин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 208с. – ISBN 5-10-001095-9.
- Григор'єв, В. Найпоширеніші небезпеки на кухні і як їх уникнути [Текст] / В. Григор'єв // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 2. – С. 26.
- Жоголева, Е. Е. Китайская кухня [Текст] / Е. Е. Жоголева, Д. А. Жоголев. – М. : Агропромиздат, 1991. – 191с : ил. – ISBN 5-10-002225-6.
- Меншиков, В. П. Угощення по-китайськи [Текст] / В. П. Меншиков. – K. : Вид-во т-ва "Знання" Украіни, 1990. – 32с. – (Сер.12, Природа-Людина-Здоров'я; N6). – ISBN 5-7770-03940-Х.
- Семенов, В. С. Современная вегетарианская кухня [Текст] / В. С. Семенов. – К. : Реклама, 1984. – 112с : 8л., ил.
- Диетическая кухня [Текст] / Под ред. С.Вечорек-Хельминской; Пер. с пол. Н.В. Вербицкой и Т.В. Гундаровой. – М. : Агропромиздат, 1991. – 575с : ил. – ISBN 5-10-001355-9.
- От болезни к здоровью [Текст] : рецепты народной медицины, тайны омоложения, гидротерапия, массаж / уклад.: Л. П. Камрат, О. С. Колотило, Е. П. Комрат [и др.]. – Дніпропетровськ : Росток, 1995. – 399 с. – ISBN 5-7707-6818-5 : 15,00 грн.
|