Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), ХАССП
Документи:
- Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів HACCP: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 35-38.
- Бурцев, Г. Поговоримо ще раз про HACCP : (якість продукції) [Текст] / Г. Бурцев // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2007. – № 6. – С. 63-67.
- Горнецкі, В. В. Аналіз безпеки в критичних контрольних точках (HACCP) як орієнтир безпечного та якісного життя [Текст] / В. В. Горнецкі // Екологічний вісник. – 2011. – № 4. – С. 15-16.
- Мазур, Г. Харчові продукти: системи управління безпечністю [Текст] / Г. Мазур, Т. Дзюба // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 58-60.
|