|
Веселовська, Н. Р. Ефективність процесу зневоднення харчових продуктів при використанні вібраційного пресу [Текст] / Н. Р. Веселовська, В. В. Романов // Збірник тез доповідей ІІІ-ї Міжнар. наук.-техн. конф. "Перспективи розвитку машинобудування та транспорту - 2023", 1-3 черв. 2023 р. / ВНТУ, ДУК, ДДМА. – Вінниця : ВНТУ, 2023. – С. 305-306.
Плоди та ягоди мають велике значення в харчуванні людини, але на жаль у свіжому вигляді вони зберігаються короткий час. Один із способів зберігання їх харчової цінності - виготовлення соків, які містять в собі ряд поживних елементів. Напої на основі плодово-ягідних компонентів сьогодні
розглядають як оптимальну форму продукту харчування, необхідну для поповнення організму людини активними компонентами. |