Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Управління інвестиційним потенціалом підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / І. Ю. Єпіфанова, В. В. Джеджула, О. М. Косарук, А. В. Сауляк
    // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 2. – С. 8-17. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.2.8.17.

   Узагальнено підходи до визначення сутності інвестиційного потенціалу. Визначено, що інвестиційний потенціал розглядають як складову економічного потенціалу, до якого окрім інвестиційного відносять фінансовий, виробничий, кадровий, інноваційний, інтелектуальний, науково-технічний. Досліджено фактори, які впливають на рівень інвестиційного потенціалу в розрізі зовнішніх та внутрішніх.

  УДК 338.3


            


Є складовою частиною документа Innovation and Sustainability [Електронний ресурс] = Інновації та сталий розвиток : scientific journal / МОН України, ВНТУ. – Електронний журнал. – 2022. – № 2.



Теми документа


Статистика використання: Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'