Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Походило, Є. В.
    Ідентифікація свіжого та розмороженого м'яса методом імпедансної спектроскопії [Текст] / Є. В. Походило, Н. Б. Флюнт
    // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2019. – Т. 80, вип. 3. – С. 15-20.

    У роботі запропоновано спосіб ідентифікації свіжого та розмороженого м'яса методом імпедансної спектроскопії. Для цього вимірюють реактивні складові імпедансу або адмітансу на двох фіксованих частотах вибраного частотного діапазону для певного виду м'яса та аналізують отримані значення.

  


            


Є складовою частиною документа Вимірювальна техніка та метрологія [Текст] = Measuring Equipment and Metrology : міжвідомчий науково-технічний збірник. Т. 80. вип. 3 / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2019. – 74 c. – 50,00 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'