ERROR
Сьогодні людина все менше довіряє якості вироблених продуктів. Це пов’язано як з погіршенням умов навколишнього середовища, а також і з низьким контролем якості в процесі виробництва продуктів харчування. У статті вивчено та проаналізовано різні методи визначення основних показників якості та безпечності молока для запобігання загрози життю та здоров’ю людей та довкілля. Запропоновано заходи запобігання фальсифікації товарів та обману покупців під час продажу товарів та підвищення екологічної безпеки харчової продукції, оскільки це є одним з основних елементів добробут населення країни.
Додати до списку
Є складовою частиною документа "Львівська політехніка", нац. ун-т. Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія : Хімія, технологія речовин та їх застосування [Текст]. № 841 / "Львівська політехніка", нац. ун-т ; МОН України. – Львів : Львівська політехніка, 2016. – 487 с. – 189,00 грн.
Теми документа