Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Дячок, В. В.
    Очищення стічних вод виробництва харчових олій [Текст] / В. В. Дячок, С. І. Гуглич, А. О. Мараховська
    // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2016. – № 1. – С. 23-26.

   Представлено результати досліджень структури емульсії, яка утворюється у стічних водах виробництв харчових олій. З’ясовано вид емульгатора, обґрунтовано ефективний метод руйнування емульсій на основі встановленого їх складу. Запропоновано спосіб руйнування емульсії, що забезпечує якісне очищення стічних вод, та не призводить до утворення додаткових забруднювачів.

  УДК 628.54:664


            


Є складовою частиною документа Вісник Вінницького політехнічного інституту [Текст] : науковий журнал / МОНУ, ВНТУ. – 2016. – № 1.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'