Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів [Текст] / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар, Н. М. Сорокова, О. В. Гусарова
    // Промышленная теплотехника. – 2015. – Т. 37, № 6. – С. 29-37.

    Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів.

  УДК 664.72


            


Є складовою частиною документа Промышленная теплотехника [Текст] : международный научно-прикладной журнал / НАН Украины, ин-т технической теплофизики НАН Украины. – 2015. – Т. 37, № 6.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'