Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Кім, Р. Б.
    Визначальні чинники відношення споживачів до інформації про безпеку продуктів харчування [Текст] / Р. Б. Кім
    // Актуальні проблеми економіки. – 2013. – № 1. – С. 359-366.

   У статті показано, що споживачі стають все більш свідомими стосовно безпеки, екологічної чистоти і корисності продуктів харчування, оскільки у світі назріває продуктова криза і безпека продуктив стає глобальною проблемою.

  УДК 338.48


            


Є складовою частиною документа Актуальні проблеми економіки [Текст]. – 2013. – № 1.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'