Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Оспіщев, В.
    Ціноутворення та його вплив на валовий дохід у підприємствах ресторанного господарства [Текст] / В. Оспіщев, Л. Самусєва
    // Бухгалтерський облік і аудит. – 2007. – № 4. – 52-56.

   Метою статті є дослідження методологічних засад ціноутворення в підприємствах ресторанного господарства, ролі торговельної націнки у формуванні ціни, формування фактичного розміру торговельної націнки на продукцію власного виробництва та покупні товари, виявлення впливу зміни структури товарообороту на рівень валового доходу

  УДК 338.5


            




Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'