Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
підприємство харчової промисловості
Документи:
- Васютинська, Ю. О. Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості [Текст] / Ю. О. Васютинська, Н. Л. Кузьмінська // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 7. – С. 97-105.
- Говорушко, Т. А. Раціональне розміщення малих підприємств харчової промисловості як необхідна умова ефективності їх розвитку [Текст] / Т. А. Говорушко // Проблеми науки. – 2010. – № 5. – С. 30-34.
- Іващук, В. В. Особливості практичної експлуатації багатоасортиментних комплексів харчових виробництв [Текст] / В. В. Іващук, Ю. Б. Бєляєв, Я. В. Смітюх // Науково-технічна інформація. – 2011. – № 3. – С. 51-54.
- Новосельчук, Н. Є. Аналіз тенденцій розвитку закладів харчування та їх вплив на формування архітектурного простору [Текст] / Н. Є. Новосельчук // Містобудування та територіальне планування : науково-технічний збірник / МОН України, КНУБА. – Київ : КНУБА, 2023. – Вип. № 82. – C. 271-280. – DOI: 10.32347/2076-815x.2023.82.271-280
.
- Остапенко, О. П. Енергетична та екологічна ефективність теплонасосних установок на підприємствах харчової промисловості [Текст] / О. П. Остапенко, І. С. Колос // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2010. – № 3. – С. 67-71.
|