Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
продукція харчова
Документи:
- Bubela, T. Передумови створення системи контролю та ідентифікації свіжості м'яса [Текст] / T. Bubela, B. Bohush // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2023. – Т. 84, вип. 3. – С. 59-65. – DOI: https://doi.org/10.23939/istcmtm2023.03.059.
- Будьонний, М. Актуальні питання визначення ГМО та маркування харчової продукції [Текст] / М. Будьонний, О. Дуліна, Н. Моріна // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 6. – С. 55-60.
- Гуменюк, Г. Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 6. – С. 63-71.
- Гуменюк, Г. Тлумачення термінів "контроль" і "нагляд" у законодавчих актах стосовно якості та безпеки сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, С. Кісєль // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 3. – С. 20-24.
- Гуменюк, Г. Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 6. – С. 19-24.
- Любчик, О. С. Комп’ютеризована база даних нормативно-правового забезпечення якості харчової продукції [Текст] / О. С. Любчик, М. М. Микийчук, Т. З. Бубела // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 773 : Комп'ютерні системи та мережі. – С. 68-72.
|