Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
якість харчових продуктів
Документи:
- Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів HACCP: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 35-38.
- Бабюк, А. В. Використання харчових добавок в Україні [Текст] / А. В. Бабюк // Безпека життєдіяльності. – 2015. – № 1. – С. 28-30.
- Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: визначення загальних показників потреби населення у вуглеводах, які повинні надходити з продуктами харчування [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 9. – С. 195-199.
- Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: потреба населення у харчових білках [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. – 2011. – № 7. – С. 195-199.
- Верхівкер, Я. Оптимальні рецептурні співвідношення компонентів - основа стандартизації харчових продуктів [Текст] / Я. Верхівкер // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2005. – № 2. – 8-9.
- Вяткін, О. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів [Текст] / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 3. – С. 43-45.
- Горнецкі, В. В. Аналіз безпеки в критичних контрольних точках (HACCP) як орієнтир безпечного та якісного життя [Текст] / В. В. Горнецкі // Екологічний вісник. – 2011. – № 4. – С. 15-16.
- Гуменюк, Г. Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 6. – С. 63-71.
- Гуменюк, Г. Тлумачення термінів "контроль" і "нагляд" у законодавчих актах стосовно якості та безпеки сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, С. Кісєль // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 3. – С. 20-24.
- Гуменюк, Г. Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 6. – С. 19-24.
- Кім, Р. Б. Визначальні чинники відношення споживачів до інформації про безпеку продуктів харчування [Текст] / Р. Б. Кім // Актуальні проблеми економіки. – 2013. – № 1. – С. 359-366.
- Кобренюк, Т. М. Основи раціонального харчування [Текст] / Т. М. Кобренюк // Безпека життєдіяльності. – 2014. – № 6. – С. 22-25.
- Мазур, Г. Харчові продукти: системи управління безпечністю [Текст] / Г. Мазур, Т. Дзюба // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2009. – № 1. – С. 58-60.
- Московська, Н. Якість харчових продуктів - поза сумнів [Текст] / Н. Московська // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2002. – № 4. – 51-54.
- Мухаровський, М. Система безпеки харчових продуктів [Текст] / М. Мухаровський // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 55-56.
- Нападовська, Л. А. Молочна та молочно-переробна промисловість: сучасний стан, проблеми безпеки, якості харчування, екології довкілля та шляхи їх розв'язання в Україні [Текст] / Л. А. Нападовська, А. П. Пашков, В. Д. Волошанович // Безпека життєдіяльності. – 2015. – № 6. – С. 21-25.
- Новіков, В. Система управління безпечністю харчових продуктів. Застосування методології "життєвих циклів" [Текст] / В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2008. – № 2. – 50-52.
- Пономарьов, П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навчальний посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. – К. : Лібра, 1999. – 272с. – ISBN 966-7035-31-Х.
- Походило, Є. В. Ідентифікація свіжого та розмороженого м'яса методом імпедансної спектроскопії [Текст] / Є. В. Походило, Н. Б. Флюнт // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2019. – Т. 80, вип. 3. – С. 15-20.
- Ролько, О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [Текст] / О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 3. – С. 55-57.
- Усик, С. Здоровий спосіб життя: основи та принципи [Текст] / С. Усик // Безпека життєдіяльності. – 2014. – № 5. – С. 2-3.
- Швед, С. М. Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів [Текст] / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2011. – № 2. – С. 10-13.
- Ширибокова, А. Управління безпечністю харчових продуктів : системний підхід [Текст] / А. Ширибокова // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2010. – № 2. – С. 68-70.
- Шубравська, О. Ринок органічної продукції та перспективи його розвитку в Україні [Текст] / О. Шубравська // Економіка України. – 2008. – № 1. – 53-61.
- Янішевський, О. Управління якістю харчових продуктів на основі ISO 9000:2000 [Текст] / О. Янішевський // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2001. – № 4. – 57-58.
|