Електронний каталог науково-технічної бібліотеки Вінницького національного технічного університету
продукти молочні, продукты молочные
Документи:
- Богачук, В. В. Аналіз основних математичних моделей та похибок обчислення вихідних параметрів процессу сушки молока [Текст] / В. В. Богачук, Б. І. Мокін // Контроль і управління в технічних системах (КУТС-97) : книга за матеріалами четвертої міжнародної науково-технічної конференції м. Вінниця, 21 - 23 жовтня 1997 року / ВДТУ, Ін-т прикладного аналізу НАН України та МО України. – Вінниця : УНІВЕРСУМ-Вінниця, 1997. – Т. 1. – С. 76-81.
- Молоко та молочні продукти: стандарти для сертифікації [Текст] / О. Козаченко, М. Яцюта, М. Міщенко, П. Лопата // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2002. – № 3. – 28-29.
- Майданюк, А. Д. Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей [Текст] / А. Д. Майданюк // Матеріали І науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 59-60.
- Столярчук, П. Упровадження систем контролю молочної продукції-запорука її якості та безпечності [Текст] / П. Столярчук, О. Малик // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 6. – С. 61-64.
- Шморгун, В. Энерго - и ресурсосберегающая технология обезвоживания молочных продуктов [Текст] / В. Шморгун // Промышленная теплотехника. – 2002. – № 1. – 64-67.
|