Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
Класифікатори
небезпека, опасность, danger
небезпека продукції
Документи:
Віткін, Л.
Як визначити ступінь небезпеки продукції [Текст] / Л. Віткін, С. Лапач // Стандартизація. Сертифікація. Якість. – 2007. – № 3. – 48-54.
Григор'єв, В.
Найпоширеніші небезпеки на кухні і як їх уникнути [Текст] / В. Григор'єв // Безпека життєдіяльності. – 2020. – № 2. – С. 26.
Майданюк, А. Д.
Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей [Текст] / А. Д. Майданюк // Матеріали І науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 59-60.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'