Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ВНТУ
Українська
Русский
English
Авторизація
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Орлова, Н.
Сучасні фактори стабілізації якості продукції
[Текст] / Н. Орлова, С. Белінська
// Вісник Київського державного торговельно-економічного університету. – 1999. – № 4. – 51-58.
Стабілізація якості продукції харчування
ББК У42
Додати до списку
Теми документа
Ключові слова/Я/якість, качество/якість товарів, качество товаров
Ключові слова/Х/харчування, питание
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'