Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Земляна, Л. С.
    Формування системи управління якістю як чинника конкурентоспроможності продукції підприємств аграрної галузі [Електронний ресурс] / Л. С. Земляна
    // Innovation and Sustainability. – 2022. – № 4. – С. 207-214. – DOI: https://doi.org/10.31649/ins.2022.4.207.214.

  УДК 331.108.2


            


Є складовою частиною документа Innovation and Sustainability [Електронний ресурс] = Інновації та сталий розвиток : scientific journal / МОН України, ВНТУ. – Електронний журнал. – 2022. – № 4.



Теми документа


Статистика використання: Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'