Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Ткаченко, С. Й.
    Використання методу регулярного теплового режиму для визначення коефіцієнта тепловіддачі в молочних продуктах [Текст] / С. Й. Ткаченко, О. В. Власенко
    // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2023. – № 3 (168). – С. 11-18. – DOI: https://doi.org/10.31649/1997-9266-2023-168-3-11-18.

   Експериментально встановлено, що в дослідній системі «навколишнє середовище (вода в кільцевому об'ємі) - тонка циліндрична металева стінка - дослідне рідинне середовище» мають місце ознаки регулярного теплового режиму, тобто, сталість темпу охолодження (нагрівання) дослідного рідинного середовища в тонкій циліндричній металевій посудині; сталість коефіцієнта тепловіддачі в процесі регулярного теплового режиму; сталість коефіцієнта нерівномірності розподілу температур. За використання методу регулярного теплового режиму визначено коефіцієнт тепловіддачі від теплоносія молочним продуктам в умовах використання експериментально-розрахункового методу.

  УДК 536.24


            


Є складовою частиною документа Вісник Вінницького політехнічного інституту [Текст] : науковий журнал / МОНМСУ, ВНТУ. – 2023. – № 3 (168).



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'