Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Петрова, Ж.
    Процеси тепломасопереносу при сушінні столового буряка [Текст] / Ж. Петрова, К. Самойленко, В. Вишневський
    // Energy Engineering and Control Systems. – 2020. – Vol. 6, № 2. – С. 81-87.

    Основною сировиною, яка має високий вміст бетаніну з антиоксидантними властивостями, є червоний столовий буряк. Важливим акцентом при переробці антиоксидантної сировини методом сушіння є зниження енергозатрат на процес зневоднення, максимальне зображення біологічно активних речовин та зниження собівартості кінцевого продукту.

  


            


Є складовою частиною документа Energy Engineering and Control Systems [Текст] = Енергетика та системи керування : scientific journal. – 2020. – Vol. 6, № 2.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'