Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Гузьова, І. О.
    Дослідження кінетичних процесів насичення цукатів в промислових умовах [Текст] / І. О. Гузьова, В. М. Атаманюк
    // Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2020. – Vol. 3, № 2. – С. 102-108.

   Розглянуто процес насичення цукрозою частинок плодів гарбуза. Розроблено експериментальну установку насичення частинок плодів цукром в умовах інтенсивного пневматичного перемішування. Отримані кінетичні залежності насичення цукатів та зміни концентрації цукрового сиропу за різних температур. Проведене порівняння умов насичення за різних співвідношень "цукат : сироп". Математичним узагальненням підтверджено обране авторами статті співвідношення "цукат : сироп". Згідно з обраною математичною моделлю, проведено узагальнення результатів досліджень насичення частинок плодів гарбуза цукром в умовах зміни в часі концентрації як цукатів та і сиропу.

  


            


Є складовою частиною документа Chemistry, Technology and Application of Substances [Текст] = Хімія, технологія речовин та їх застосуваня : scientific journal. – 2020. – Vol. 3, № 2.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'