Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Червінська, О. О.
    Енергоефективні рішення в закладах ресторанного господарства [Текст] / О. О. Червінська, В. П. Ковальський
    // Енергоефективність в галузях економіки України : збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 12-14 листопада 2019 р. / ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 163-167.

   Визначено специфіку енергозабезпечення підприємств ресторанного комплексу, запропоновано шляхи підвищення ефективності використання енергії. Наведено рекомендації щодо зниження витрат на кондиціювання повітря, зниження витрати енергії на опалення з допомогою теплових насосів і освітлення ресторанів за рахунок використанням енергозберігаючих технологій освітлення на базі світлодіодних приладів.

  УДК 725.71:697.94


            


Є складовою частиною документа Енергоефективність в галузях економіки України [Текст] : збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 12-14 листопада 2019 р. / ВНТУ. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – 387 с. – ISBN 978-966-641-783-4 : 190,00 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'