Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Малик, О. В.
    Аналіз сучасних методів досліджень характеристик якості молока для забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів [Текст] / О. В. Малик, Н. Ю. Голець, Ю. О. Малик
    // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія : Хімія, технологія речовин та їх застосування / МОН України. – Львів : Львівська політехніка, 2016. – № 841. – С. 315-320.

   Сьогодні людина все менше довіряє якості вироблених продуктів. Це пов’язано як з погіршенням умов навколишнього середовища, а також і з низьким контролем якості в процесі виробництва продуктів харчування. У статті вивчено та проаналізовано різні методи визначення основних показників якості та безпечності молока для запобігання загрози життю та здоров’ю людей та довкілля. Запропоновано заходи запобігання фальсифікації товарів та обману покупців під час продажу товарів та підвищення екологічної безпеки харчової продукції, оскільки це є одним з основних елементів добробут населення країни.

  УДК 637.07+658.562


            


Є складовою частиною документа "Львівська політехніка", нац. ун-т. Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія : Хімія, технологія речовин та їх застосування [Текст]. № 841 / "Львівська політехніка", нац. ун-т ; МОН України. – Львів : Львівська політехніка, 2016. – 487 с. – 189,00 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'