Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Остап'юк, С.
    Встановлення параметрів мікробіологічних ризиків у критичних точках контролю технологічного процесу виробництва пастерізованого молока [Текст] / С. Остап'юк
    // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / МОН України. – Львів : Вид-во НУ "Львівська політехніка", 2016. – Вип. 77. – С. 183-187.

    Встановлено критичні точки контролю у харчовому ланцюгу виробництва пастеризованого молока на етапі одержання сирого молока і до готового продукту. Визначено у виробничих умовах мікробіологічні критерії для кількості мезофільних аеробних мікроорганізмів.

  


            


Є складовою частиною документа Вимірювальна техніка та метрологія [Текст] : міжвідомчий науково-технічний збірник. Вип. 77 / МОН України. – Львів : Вид-во НУ "Львівська політехніка", 2016. – 200 c. – 87,00 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'