Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Формування номенклатури споживчих критеріїв для розробки моделі організації автосервісного виробництва [Текст] / А. П. Солтус, Л. А. Тарандушка, В. В. Біліченко, Н. Л. Костьян
    // Вісник машинобудування та транспорту. – 2018. – № 2 (8). – С. 119-126.

   Досліджено номенклатуру споживчих критеріїв, які клієнти висувають до автосервісних підприємств. За допомогою методу експертної оцінки були визначені найважливіші споживчі критерії, які найбільше впливають на вибір автосервісного підприємства. Для формування статистичних даних щодо споживчих критеріїв, що впливають на вибір автосервісного підприємства для обслуговування власних автомобілів, було вибрано 50 осіб, які користуються послугами різних автосервісних підприємств. В результаті опитування автовласників було виявлено п'ятнадцять споживчих критеріїв, на які звертають увагу клієнти автосервісних підприємств. В результаті застосування методу експертної оцінки проранжовано споживчі критерії та виявлено найвпливовіші з них, які необхідно враховувати при організації роботи автосервісного підприємства. Споживчими критеріям, які найбільше впливають на вибір автосервісного підприємства, виявилися: надійність виконаних робіт на автосервісних підприємствах; час виконання робіт, рівень сервісу обслуговування; вартість обслуговування. Для оцінки ступеня узгодженості думок споживачів був розрахований коефіцієнт конкордації, який досяг 0,71, що підтверджує правильність вибору найважливіших споживчих критеріїв.

  УДК 629.33:658.6


            


Є складовою частиною документа Вісник машинобудування та транспорту [Текст] : науковий журнал / МОН України, ВНТУ. – 2018. – № 2 (8). – 131 с.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'